Mango "tvarohový" koláč

Korpus
1 a půl šálku macadamiových ořechů (namočených ve vodě po dobu 2 hodin )
2 lžíce agávového sirupu
1 lžička vanilkového extraktu
1 lžička mořské soli
šťáva ze 2 limetek
1 šálek strouhaného kokosu
Na náplň:
1 ½ šálku kešu ořechů (namočené ve vodě po dobu 2 hodin)
2 šálky nakrájeného manga
půl šálku mandlového mléka
2 lžíce limetkové šťávy
½ lžičky vanilkového extraktu
špetka mořské sůli
1 špetka mleté skořice
1 špetka kajenského pepře
1 šálek kokosového oleje
½ šálku ovocného pyré (dle vašeho výběru)
¼ šálku agávového sirupu
Na ozdobu
nakrájené mango
plátky banánu
Agavový sirup
NÁVOD
Umístěte macadamia ořechy, agáve sirup, vanilkový extrakt, sůl a limetkovou šťávu do mixéru. Mixujme do hutné hmoty, Přidáme kokos a znovu mixujeme.
Formu vyložíme potravinářskou folii nebo pečícím papírem a rovnoměrně navrstvíme hmotu
Ingredience na náplň vymixujeme do jemného pyré a navrstvíme na korpus
Dáme na 2 hodiny do lednice stuhnout, poté ozdobíme.