RAW strava - co to vlastně je!?
Pokud čekáte odborný článek, zklamu vás. Nejsem ani chemik ani fyzik a popravdě, nepotřebuji k životu vědět jakým způsobem to funguje. Důležitý je pro mě fakt, že mi raw jídlo chutná, jsem zdravá a plná energie.
RAW (syrový), živá strava, vitarián - toto jsou pojmy, které znamenají jedno a to samé.
Běžnou úpravou stravy jako vaření, dušení, pečení, pasterizování - znehodnocujeme enzymy, vitamíny a minerály, které jsou v potravinách obsažené.
Veškeré potraviny při raw stravě se konzumují syrové, za studena lisované nebo připravené do maximální teploty 42 stupňů. Tím si zachovají veškeré
své nutriční hodnoty.
Základ raw stravy - ovoce, zelenina, semínka a ořechy, naklíčené luštěniny a obilovin
.jpg)
Více informací najdete na internetu, stačí zadat výše uvedená slova. A můžete zkoumat a pátrat do aleluja.