RAW strava - co to vlastně je!?

 
Pokud čekáte odborný článek, zklamu vás. Nejsem ani chemik ani fyzik a popravdě, nepotřebuji k životu vědět jakým způsobem to funguje.  Důležitý je pro mě  fakt, že mi raw jídlo chutná, jsem zdravá a plná energie.
 
RAW  (syrový), živá strava, vitarián -  toto jsou pojmy, které znamenají jedno a to samé. 
 
Běžnou úpravou stravy jako vaření, dušení, pečení, pasterizování - znehodnocujeme enzymy, vitamíny a minerály, které jsou v potravinách obsažené.
Veškeré potraviny při raw stravě se konzumují syrové, za studena lisované nebo připravené do maximální teploty 42 stupňů.  Tím si zachovají veškeré
 své nutriční hodnoty.
 
Základ raw stravy  - ovoce, zelenina, semínka a ořechy, naklíčené luštěniny a obilovin
 
Více informací najdete na internetu, stačí zadat výše uvedená slova. A můžete zkoumat a pátrat do aleluja.